Öğretmen seminerleri ne zaman bitecek, kaç gün sürecek?

2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle seminerler başladı. Öğretmen seminerleri takviminin nasıl olduğu ise merak ediliyor.
Öğretmen seminerleri ne zaman bitecek, kaç gün sürecek?

2023-2024 eğitim öğretim yılı sona erince öğretmenlerin seminerleri başladı. Öğretmen seminer takvimine ilişkin bazı ayrıntılar araştırılıyor.

Öğretmen seminerleri başladı. Seminerlerin ne zaman biteceği ve kaç gün süreceği ise merak konusu oldu. 14 Haziran Cuma günü okulların kapanmasının ardından binlerce öğretmen, yaz dönemi öğretmen seminerleri süreci hakkında araştırma yapıyor. Pazartesi günü başlayan seminerler, yüz yüze yapılıyor.

SEMİNERLER KAÇ GÜN SÜRECEK?

9 günlük Kurban Bayramı tatili sonrası öğretmenler, 24 Haziran'da mesleki çalışma programlarına katılmaya başladı. Yüz yüze yapılan seminerlerin kaç gün süreceği merak ediliyor. Seminerler, 24 Haziran'da başladı ve 7 gün sürecek. Öğretmen seminerlerinin son günü 28 Haziran 2024 tarihi olarak belirlendi.

haber-ankara-1280720-48.jpg

Seminerler 09.00 - 13.00 saatleri arasında belirlenen program dahilinde gerçekleştiriliyor.

SEMİNER NEDİR?

Bir konu hakkında bilgilendirmek ve konu üzerinde tartışmak için düzenlenen toplantılara seminer denir. Öğretmenler, haziran dönemi mesleki çalışmaları isteğe bağlı olarak görev yaptıkları illerde yapabilir. Seminere başka bir ilde katılmak isteyen öğretmenler ise tercih yaparak herhangi bir ilde de katılım gösterebiliyor.