Kayseri Melikgazi'de konut projeleri için kat karşılığı ihaleler başlıyor

Konut projeleri sıfır ev sahibi olmak isteyenlerin radarında yer alıyor. Konut projelerine ilişkin il il yapılan açıklamalar takip edilirken son olarak Kayseri'den haber geldi.
Kayseri Melikgazi'de konut projeleri için kat karşılığı ihaleler başlıyor

Sıfır konuta olan talep arttı. Sıfır konutta yapılan faiz indirimi ile beraber konut alımlarında ilk tercih de yeni yapılara kayarken konut projeleri yakından takip edilmeye başlandı. Sıfır konut projelerine olan ilgi devam ederken Kayseri Melikgazi'de yeni konut projeleri için kat karşılığı ihalelerin başlayacağı ifade edildi.

Melikgazi Belediyesi, Altınoluk Mahallesi'nde yapılacak olan müstakil konutlar için kat karşılığı ihale düzenleyeceğini duyurdu. Bunun ardından konut projesinde ilişkin detaylar merak edildi.

MELİKGAZİ BELEDİYESİ KAT KARŞILIĞI İHALE DÜZENLEYECEK

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi'nin ilk yatay mimari projesi olarak tanımlanan bu projenin, vatandaşlara konforlu, nezih ve depreme dayanıklı konutlar sunmayı hedeflediğini ifade ederek önemli duyuruda bulundu. Konutların güneş enerjisi ve yağmur suyu toplama sistemleri ile donatılacağını vurgulayan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Palancıoğlu, projenin Melikgazi'ye örnek olacak nitelikte olduğunu kaydetti.

kayseri-melikgazide-konut-projeleri-icin-kat-karsiligi-ihaleler-basliyor.webp

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Palancıoğlu, tüm müteahhit firmalarını ihaleye davet ederek Melikgazi'ye yeni değerler kazandırmayı ve örnek projelerle şehre yeni bir soluk getirmeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

İhalelerin detayları da paylaşıldı. Buna göre;

26 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'te 28 adet müstakil konut,

Aynı gün saat 14.30'da ise 32 adet müstakil konut için ihale düzenlenecek.

Ayrıca, 3 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00'te 32 adet müstakil konut ve saat 14.30'da 28 adet müstakil konut için ikinci bir ihale gerçekleştirilecek.