Kentsel Dönüşüm Başkanlığı düğmeye bastı! 51 ilde 865 arsa satışı yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki konut ve arsaları satışa çıkarmaya devam ediyor. Vatandaşları konut ve arsalarla buluşturmaya devam ederken 51 il için müjde verildi.
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı düğmeye bastı! 51 ilde 865 arsa satışı yapılacak

Ülkemizde taşınmaz fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle devlet eliyle yapılan satışlara olan ilgi arttı. Konut ve arsa satışlarında yaşanan yükselişler gündemde yer alırken Ankara, İstanbul ve Samsun'un da dahil olduğu 51 ilde arsa satışı için düğmeye basıldığı öğrenildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 51 ilde, 865 muhtelif arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Bu çerçevede satışlara ilişkin ayrıntılar da merak edilirken detayları bakanlığa bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Kentsel Dönüşüm Başkanlığı açıkladı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANLIĞINDAN 51 İLDE ARSA SATIŞI

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, ev yapmak üzere muhtelif arsa satışı başlattı. Ev yapmak isteyen ve bunun için arsa arayan vatandaşlar;

  • İstanbul’da 31,
  • Samsun’da 113,
  • Ankara’da 37,
  • Malatya’da 139,
  • Mardin’de 16,
  • Şanlıurfa’da 119 muhtelif arsa için başvuru yapabilecek.

arsa-satisi.webp

51 ilde, 865 muhtelif arsayı satışa çıkaracak olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 51 ilin merkezi noktalarındaki 865 arsa, yüzde 25 peşin, 24 ay vadeyle satışa çıkacak. Bakanlık, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı ile yatırım yapmak isteyenlere 9 - 10 - 11 Temmuz 2024 tarihlerinde saat 10.30’da yapılacak müzayedelere online katılım da sağlanabilecek.

ekran-goruntusu-2024-06-21-170851.png

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya / Ankara ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Küçükçekmece / İstanbul’da yapılacak açık artırmaya internetten üzerinden de emlakmuzayede.com.tr adresinden teklif verilebilecek.