16.888 TL taksitle hibrit SUV Renault Austral kampanyası başladı!

Sıfır kilometre otomobiller için firmalar araba kampanyaları açıklamaya devam ediyorlar. Renault Austral için taksitli kampanya başlatıldığı duyuruldu.
16.888 TL taksitle hibrit SUV Renault Austral kampanyası başladı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında tam bir karmaşa yaşanıyor. Otomobil firmaların düşen satışları artırabilmek için her yolu deniyorlar. Son 2 yıllık süreçte tok satıcı pozisyonunda faaliyetlerini sürdüren otomobil firmaları bugünlerde ise adeta müşterilerin peşinde koşmaya başladılar. Renault firması da çok cazip imkanlarla araç satışlarına devam ediyor. Bu imkanları değerlendirenler ise avantajlı koşullarda sıfır kilometre otomobil sahibi oluyorlar.

RENAULT AUSTRAL KAMPANYASI

Renault firmasının son dönemlerde çıkış yapan modellerinin başında Renault Austral geliyor. Bu araç üst düzey SUV tasarımına sahip bir otomobil olarak dikkat çekerken hibrit motora sahip olması ise çok ayrı bir yere kendisini taşıyabiliyor. Bu da müşterilerin Renault Austral için özel talep göstermelerini sağlıyor. Firma Renault Austral için bu ay sonuna kadar geçerli olan araba kampanyasını duyurdu.

Renault Austral satın almak isteyen müşterilere kredi desteği verileceği açıklandı. Bu kredi desteği sadece Renault Austral Techno Esprit Alpine Mild Hybrid 160 hp auto versiyonunda geçerli oluyor. Renault Finans tarafından bu araç için müşterilere 200.000 TL kredi desteği veriliyor. 12 ay vadeli olan bu kredi imkanında müşterilerde herhangi bir şekilde faiz talep edilmiyor. 200.000 TL faizsiz krediyi kullanan müşteriler aylık 16.888 TL taksit ödemesi yapıyorlar.

FİYATLAR NE KADAR?

Renault Austral için güncel fiyatlar açıklandı. Firma bu aracın 3 versiyonunu Türkiye pazarında satışa çıkardı. Giriş versiyonunun fiyatı 1.605.000 TL olarak ilan edildi. Renault Austral Techno Esprit Alpine Mild Hybrid 160 hp auto için ise fiyat 1.844.000 TL olarak ilan edildi. Renault Austral’in en üst versiyonu olan techno esprit alpine E-tech full hybrid 200 hp ise 2.126.000 TL satış fiyatı ile satılıyor.