Ford 2. el araç almak isteyenlere yüzde 2.99 faizle taşıt kredisi veriyor

Sıfır araç sahibi olmak artan fiyatlar sonrasında imkansız hale gelirken 2.el araç almak isteyenlere Ford taşıt kredisi kampanyası açıkladı.
Ford 2. el araç almak isteyenlere yüzde 2.99 faizle taşıt kredisi veriyor

Daha ekonomik fiyatlarla satılması nedeniyle ikinci el araçlara olan ilgi artarken Ford 2.el araç kredisi desteğiyle araba sahibi olmayı daha da kolay bir hale getirdi. Bankaların taşıt kredisi faiz oranları cepleri yakarken Ford devreye girdi ve 2.el araç almak isteyen müşterilerine yüzde 2,99 faiz oranı ile kredi verileceğini açıkladı.

Ford tarafından yapılan açıklamada "Düşük faiz fırsatıyla araç sahibi olun. Ford Yetkili Satıcıları’nda seçili 2.El araç alımlarında geçerli; bireysel müşteriler için 250.000 TL, 12 ay, %2,99 faiz kampanyaları Ford yetkili satıcılarında." denilerek seçili 2.el araçlarda geçerli olmak üzere yüzde 2,99 faiz oranıyla 250 bin Tl limitli taşıt kredisi verileceği ifade edildi.

İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

2.el araç kampanyası hakkında açıklama yapan Ford kampanya koşullarını şu şekilde açıkladı:

"Belirtilen aylık %2,99 kampanya faizi, gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının konu olduğu 250.000 TL tutarlı ve 12 ay vadeli Yapı Kredi Bankası kredilerinde geçerlidir.

Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 26.463,68 TL'dir. Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilen 1.556,90 TL kullandırım ücreti, vergiler ve rehin tesis ücreti dahil edildiğinde Yapı Kredi Bankası kredisinin aylık toplam maliyet oranı % 3,9300 ; yıllık toplam maliyet oranı % 58,8519 olmaktadır.

Belirtilen senaryo BDDK'nın belirlediği kurallar çerçevesinde 250.000 TL kredi kullanılabilen araçlar için geçerlidir. Azami kredi tutarı BDDK tarafından belirlenen yasal limitlere göre her bir araçta farklılık gösterebilir."

ikinci-el-kredi.jpg

İkinci elde anahtar teklif olarak açıklanan kampanyada kredi limiti 250 bin TL olarak sınırlandırılırken kredi faiz oranı ise yüzde 2,99 olarak belirlendi. Kredi vadesi 12 ay ile sınırlandırılırken kredi paketinden yararlanan kişilerin aylık taksit ödemesi 26 bin 464 TL olarak gerçekleşecek.

Genel Yayın Yönetmeni