Toyota Corolla Sedan fiyatları yenilendi! İşte Haziran 2024 Toyota Corolla fiyatları

Otomobil fiyatları haziran ayında en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Toyota, haziran ayında fiyat listesini güncellerken Corolla modelindeki güncel fiyatlar da merak konusu oldu.
Toyota Corolla Sedan fiyatları yenilendi! İşte Haziran 2024 Toyota Corolla fiyatları

Otomobil fiyatları gündemin en çok takip edilen konuları arasında yer alıyor. Otomobil fiyatları haziran ayında yeniden güncellenirken Toyota'da yeni fiyatlar da merak konusu oldu. Toyota'nın en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Coralla'nın haziran ayı güncel fiyatları da belli oldu.

Toyota Corolla Sedan, Türkiye'de en çok tercih edilen sedan modellerinden biri olurken 2024 model yılı için fiyat listeleri de güncellenmeye devam ediyor. Toyota Corolla Sedan, farklı donanım seviyelerine sahip 4 versiyonla satışa sunulurken güncel fiyat listesi de sorgulanan konular arasında yer alıyor.

TOYOTA COROLLA SEDAN HAZİRAN 2024 FİYAT LİSTESİ

Toyota Corolla Sedan, Türkiye'de en çok tercih edilen sedan modellerinden biri olarak listedeki yerini koruyor.

toyota-corolla-sedan-fiyatlari-yenilendi-iste-haziran-2024-toyota-corolla-fiyatla.webp

Ülkemizde en çok satan 5 otomobil arasında yer alan Toyota Corolla 13 bin 489 adet satışı ile 4'üncü sırada bulunurken 2024 model Toyota Corolla Sedan, yenilenen tasarımı, güçlü motorları ve gelişmiş teknolojileri ile öne çıkarken aracın beğenenleri ise ''Toyota Corolla Sedan 2024 model fiyat listesi nedir?'' sorusuna yanıt arıyor.

toyota-corolla-sedan-fiyatlari-yenilendi-iste-haziran-2024-toyota-corolla-fiyatlar.jpg

Buna göre 2024 model Toyota Coralla Sedan modelinde fiyatlar da şöyle listeleniyor;

ekran-goruntusu-2024-06-20-144905.png

Toyota Coralla fiyatları 1 milyon 637 bin TL'den başlarken 2 milyon 125 bin liraya kadar çıkıyor.