Düşük Faiz Oranları ve Geri Ödemede Sağladığı Kolaylık İle Yeni KOBi Kredi Kampanyası Türkiye İŞ Bankası’nda!
Türkiye’nin en köklü bankalarından olan Türkiye İş Bankası, kendi müşterisi olsun ya da olmasın ayırt etmeden tüm KOBİ’lere destek oluyor. Kolay başvuru süreçleri ve hızlı sonuçlanan kredilere ait bilgileri incelemek için size en yakın Türkiye İş Bankası şubelerini ya da internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Türkiye İş Bankası KOBİ Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?
Türkiye İş Bankası aracılığı ile KOBİ kredisine başvurmak artık çok kolay. Üstelik banka müşterisi olmanıza da gerek yok. Türkiye İş Bankası şubelerini ziyaret ederek başvuru formunu kolaylıkla doldurabileceğiniz gibi bu işlemi, resmi internet sitesi üzerinden ya da telefonlarınıza ücretsiz indirebileceğiniz mobil uygulamalar aracılığı ile de gerçekleştirebilirsiniz.
Türkiye İş Bankası KOBİ Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?
Türkiye İş Bankası’ndan temin edeceğiniz KOBİ kredisinin faiz oranları, alınmak istenilen kredinin tutarına göre değişiklik gösterdiği gibi geri ödeme planlamasındaki vade oranına göre de değişiklik göstermektedir. Türkiye İş Bankası, her koşulda kredi kullanımı sağlayan KOBİ’lerin kolay geri ödeme gerçekleştirebilmesi adına faiz oranlarını düşük tutmaktadır. Bankanın belirlemiş olduğu en düşük faiz oranı yüzde 1,90 olurken, belirlenen en yüksek faiz oranı ise yüzde 2,08’dir.
Türkiye İş Bankası En Fazla Ne Kadar KOBi Kredisi Veriyor?
Türkiye İş Bankası, şirket ihtiyaçlarının giderilmesi adına ya da KOBİ’lerin kişisel ihtiyaçlarının giderilmesi adına düşük faiz oranları ile kredi desteği sağlamaktadır. Türkiye İş Bankası’ndan KOBİ kredisinde, gerekli tüm şartların yerine getirilmesi ile birlikte temin edilebilen en yüksek tutar 200.000 TL olarak belirlenmiştir.
Türkiye İş Bankası KOBi Kredisi En Uzun Vade Oranı Ne Kadar?
Türkiye İş Bankası’ndan temin edilecek kredilerde, tutara göre vade farkların da değişiklikler meydana gelmektedir. KOBİ kredisi için de aynı prosedür banka tarafından uygulanmaktadır. Çekmiş olduğunuz kredi tutarına bağlı olarak belirlenen en kısa vade üç ay, en uzun vade ise altmış ay olarak değişiklik göstermektedir.