Faizler Değişti, Bankaların Tabloları Güncellendi! 25 Bin TL, 50 Bin TL, 75 Bin TL İhtiyaç Kredisi Taksit Hesaplamaları!
Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntılar her geçen ay zirve yeniliyor. Bu piyasa ortamında vatandaşlar bütçeleri ile giderlerini karşılayamıyorlar. Dolayısıyla açık veren bütçeler bir süre sonra sürdürülemez hale geliyor. Ek kaynak ihtiyaçları ise vatandaşları farklı arayışlara yönlendiriyor. Bu tabloda bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları can simidi oluyor. Bankalardan ihtiyaç kredisi kullanmayı düşünen vatandaşlar kendilerine sağlanan imkanları değerlendirip finansal bir çıkış yolu arıyorlar.
İHTİYAÇ KREDİSİ ARAYIŞINDA DÜŞÜK FAİZ KRİTERİ
İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlerin bankalardan tek beklentileri düşük faiz oluyor. Düşük faizle ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler finansal sorunlarına ekonomik bir çözüm üretebiliyorlar. Bundan dolayı da her bankanın ihtiyaç kredisi faizleri araştırılıyor. Ancak kredi maliyetleri açısından her banka müşterilere uygun imkanlar sunmuyorlar. Özellikle özel bankaların büyük bir kısmı müşterilere ihtiyaç kredilerini aylık yüzde2'nin üzerinde faiz oranları ile veriyorlar. Bu durum da ciddi bir ek maliyet anlamına geliyor. Sadece az sayıda bankadan uygun maliyetli ihtiyaç kredisi çekilebiliyor.
İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKME ŞARTLARI
İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler bankaların şartlarını merak ediyorlar. Her banka kredi kampanyaları çerçevesinde özel şartlar uygulayabiliyorlar. ANcak yine de her bankanın uymak zorunda oldukları bazı kurallar da bulunuyor. Buna göre 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri müşterilere 36 aya kadar vade ile verilebiliyor. Müşterinin kredi talebi 50 Bin TL'nin üzerine çıkarsa o zaman bankalar 24 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi imkanı sağlayabiliyorlar.
HALKBANK 25 BİN TL, 50 BİN TL, 75 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMALARI
Halkbank'tan ihtiyaç kredisi kullanan müşterilere banka tarafından yalık yüzde 1,79 oranında kredif aizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşteriler bankaya her ay 1.004 TL kredi taksiti ödüyorlar.
Halkbank'tan 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler bankaya kredi vadesi devam ettikçe her ay 2.047 TL kredi taksit ödemesi yapıyorlar.
Halkbank'tan 24 ay vadeli 75 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda müşteriler bankaya her ay 4.086 TL kredi taksit ödemesi yapıyorlar.
İŞ BANKASI 25 BİN TL, 50 BİN TL, 75 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMALARI
İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanan müşterilere banka tarafından aylık yüzde 1,95 oranında kredi faizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya her ay 1.035 TL kredi taksiti ödüyorlar.
İş Bankası'ndan 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya her ay kredi taksiti olarak 2.070 TL tutarında ödeme yapıyorlar.
24 ay vadeli 75 Bin TL ihtiyaç kredisini İş Bankası'ndan çekmeyi tercih eden müşteriler bankaya her ay 4.119 TL kredi taksiti ödüyorlar.
VAKIFBANK 25 BİN TL, 50 BİN TL, 75 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMALARI
Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi kullanan müşterilere banka tarafından aylık yüzde 1,91 oranında kredi faizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya her ay kredi taksiti olarak 1.027 TL ödeme yapıyorlar.
Vakıfbank'tan 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çeken müşteriler bankaya her ay 2.054 TL kredi taksit ödemesi yapıyorlar.
Vakıfbank'tan 24 ay vadeli 75 Bin TL ihtiyaç kredisi çeken müşteriler bankaya her ay kredi taksiti olarak 4.097 TL ödeme yapıyorlar.
QNB FİNANSBANK 25 BİN TL, 50 BİN TL, 75 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMALARI
QNB Finansbank'tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşterilere banka tarafından aylık yüzde 1,79 oranında kredi faizi uygulandığı bildirildi. 36 ay vadeli 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya her ay 1.004 TL kredi taksiti ödüyorlar.
QNB Finasnsbank'tan 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çeken müşteriler bankaya her ay 2.008 TL kredi taksit ödemesi gerçekleştiriyorlar.
QNB Finansbank'tan 24 ay vadeli 75 Bin TL ihtiyaç kredisi çeken müşteriler bankaya her ay 4.032 TL kredi taksiti ödüyorlar.