Bakan Özhaseki yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceklerini duyurdu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye Yüzyılı Çevre Projeleri medya buluşmasında açıklamalarda bulundu.
Bakan Özhaseki yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceklerini duyurdu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, hayata geçirilen konut projelerinin teslim tarihlerine ilişkin açıklamalar yapmayı sürdürüyor. Konut projelerinin teslim tarihlerine dair yeni açıklamada bulunan Bakan Özhaseki, Türkiye Yüzyılı Çevre Projeleri medya buluşmasında açıklamalarda bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Türkiye Yüzyılı Çevre Projeleri medya buluşmasında yaptığı açıklamada deprem bölgesinde yükselen konutların ne kadarının teslim edileceğini açıkladı.

BAKAN ÖZHASEKİ ''YIL SONUNA KADAR 200 BİN KONUTU TESLİM EDECEĞİZ''

Bakan Özhaseki, ''Deprem bölgesinde 76 bin 644 konutu teslim ettik. 2024 yılı sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz. 2025 yılı sonuna kadar tüm hak sahiplerine evlerini teslim edeceğiz.'' dedi.

bakan-ozhaseki-yil-sonuna-kadar-200-bin-konutu-teslim-edeceklerini-duyurduu.webp

Konutların 2024 yılı sonuna kadar teslim edileceğinden bahseden Bakan Özhaseki, toplamda 200 bin konutun hak sahiplerine ulaşacağını ifade etti. Çalışmaların devam ettiği bilgisini veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, söz konusu toplantıda sıfır atık ve kıyılardaki kaçak yapılarla ilgili atılan adımlara değindi. Öte yandan Bakan Özhaseki, ''2002 yılında 145 olan atık su arıtma tesisi sayısını bin 213'e çıkardık.'' dedi.