Emlak Konut GYO evlendirecek! 4 ödeme koşulu var yüzde 25 indirim uygulanıyor

Ev sahibi olmakta zorlanan vatandaşlar için çeşitli konut kampanyaları düzenlenmeye devam ediyor. Emlak Konut GYO'dan 4 farklı ödeme koşuluyla yeni kampanya duyurusu gelirken yüzde 25 indirim müjdesi de verildi.
Emlak Konut GYO evlendirecek! 4 ödeme koşulu var yüzde 25 indirim uygulanıyor

Türkiye'de pandemi dönemi sonrası artış gösteren konut fiyatları ve bunu takip eden enflasyon yükselişi ile beraber piyasalar da durgunluk yaşanıyor. Konut piyasasında yaşanan durgunluğun pek çok sebebi bulunurken asıl neden de kredi faizlerinin yüksekliği olarak karşımıza çıkıyor.

Kredi faizleri yükselirken taksit seçenekleri de 40 bin lirayı aştı. Bu çerçevede yapılan konut kampanyaları yakından takip edilirken Emlak Konut GYO'dan beklenen açıklama geldi. Emlak Konut GYO, İstanbul dahil olmak üzere 16 projede dört alternatifli konut indirim kampanyası başlattı.

EMLAK KONUT GYO'DAN KONUT KAMPANYASI AÇIKLAMASI

Emlak Konut GYO "Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek" sloganıyla konut satış kampanyası başlattı. Emlak Konut GYO başlatılan kampanyaya ilişkin bilgi verildi. Kampanyanın beş ilde 16 projeyi kapsadığı ifade edilirken Emlak Konut ödeme sistemiyle bankasız ve kefilsiz olarak vatandaşlara ev sahibi olmaları için 4 ayrı ödeme koşulunu içeren kampanyanın detayları belli oldu.

emlsak.jpg

Buna göre;

  • Birinci koşulda; peşin alımlarda yüzde 25 indirim imkanı veriliyor.
  • İkinci koşulda; yüzde 25 peşinat, vade farksız ara ödemeli satış koşulunda 6, 12 ve 24'üncü aylarda ara ödemeler bulunuyor.
  • Üçüncü koşulda ise yarısı peşin, kalan yarısı da 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı sunuluyor.
  • Dördüncü ve son koşulda da yüzde 25 peşinat, 1,29 vade farkıyla 72 aylık sabit artan taksit seçenekleri olacak.

ekran-goruntusu-2024-06-21-110045.png

Süre sınırı olmayan kampanyada satış hedefine ulaşıldığında sona ereceğini anlatan Emlak Konut GYO, kampanyanın İstanbul, İzmir, Balıkesir ve Denizli'de yer alan 16 projede geçerli olacağı ifade edildi.