Emlak Konut GYO konut indirimi kampanyası son başvuru tarihi nedir?

Konut fiyatları yükselişini sürdürürken konut sahibi olmak isteyenler de sıfır konutlarda yapılan indirimleri takip ediyor. Bu çerçevede Emlak Konut GYO'nun konut kampanyasının son başvuru tarihi merak ediliyor.
Emlak Konut GYO konut indirimi kampanyası son başvuru tarihi nedir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. (EKGYO), hayata geçirdiği konut projelerinin satışına devam ederken ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya duyurusunda bulunmuştu. Emlak Konut GYO kampanyası merak edilirken ''Emlak Konut GYO konut indirimi kampanyası son başvuru tarihi nedir?'' sorusuna da yanıt aranıyor.

Ev sahibi olmak isteyenlerin yakından takip ettiği Emlak Konut GYO kampanyası devam ediyor. 4 il ve 16 projede geçerli olan kampanyada dört farklı ödeme planı bulurken kampanyanın son başvuru tarihi sorgulanıyor.

EMLAK KONUT GYO KONUT KAMPANYASI BAŞVURU TARİHLERİ NEDİR?

Kampanya kapsamında vatandaşların kredi veya kefilsiz bir şekilde ev sahibi olması amaçlanırken 2024 Emlak Konut GYO konut indirimi kampanyası detayları da sorgulanıyor.

ekran-goruntusu-2024-06-28-103730.png

29 Mayıs 2024 itibarıyla başlayan kampanyaya başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, kampanyaya dahil olan tüm projelerin satış ofisinden başvurularını gerçekleştirebiliyor. Kampanyanın ne zaman sonlanacağına dair bir bilgi verilmedi. Ancak henüz başvuruların sona ereceği tarih hakkında bilgi verilmedi.